Turismo
Sandrews > Blog > Turismo > 4 motius per venir a viure a la Costa Brava

4 motius per venir a viure a la Costa Brava

01/08/2019 | Turismo

Viure a la Costa Brava, tan a primera línia, com en la zona d'interior és quelcom que mai deixa indiferent a ningú. En aquest article li donarem quatre de molts motius per els quals la gent sol escollir la Costa Brava com a primera opció per a passar les seves vacances, comprar una segona residència o directament viure en ella.

 

1. Esquia per el mati, diverteix-te al mar per la tarda

"En un dia serè de primavera pots contemplar els pics nevats dels Pirineus mentre beus una beguda al Mediterrani”, ho va dir Sally Veall, resident a la Costa Brava i autora de SpainBuyingGuide.com. “La Molina i la Vall de Núria son dos dels centres turístics dels Pirineus a poca distància en cotxe de la Costa del Golf de Roses, mentre que una mica més lluny ja podries arribar a Andorra”.

Està clar que, a part de les seves precioses platges, la Costa Brava ofereix alternatives que molt poques costes del Mar Mediterrani poden oferir, com per exemple la anteriorment mencionada. En afegit, té ports esportius de classe mundial, com el de l’Escala, Empuriabrava o l'Estartit. També és popular entre els bussejadors, amb llocs de busseig reconeguts com podrien ser les Illes Medes, paratge natural protegit proper a l’Estartit, o el indescriptible, ho has de veure, Cap de Creus. Els amants del Golf i del bon vi tampoc se sentiran decepcionats, amb el Golf de Peralada, el Golf de Navata o les nombroses vinyes i bodegues que ofereix el Alt Empordà. A part de moltes més possibilitats que podreu anar trobant al nostre bloc.

 

2. Mercat immobiliari a l’alça

La Costa Brava, i Catalunya en general, van evitar el desenvolupament massiu vist en altres costes espanyoles abans del desplom del mercat l’any 2008. Especialment la zona del Alt Empordà es manté molt salvatge i respectuosa amb el medi ambient. Els xalets independents en comunitats petites de 10 a 30 unitats, o els apartaments prop de la platja son típics d’aquesta zona.

 

3. El transport i la mobilitat

Des d’avions, trens fins a carreteres en perfectes condicions. Existeix un ampli ventall de possibilitats i excel·lents comunicacions per arribar a la Costa Brava i a les seves diferents poblacions. Disposarem de les principals carreteres com AP-7 o Nacional II en cas d’anar amb cotxe, nombroses estacions de tren i AVE (connexió amb França i Europa), nombrosos serveis d’autobusos i el mateix Aeroport de Girona i Barcelona.

 

4. La cultura i la dieta Mediterrània

El conegut artista Salvador Dalí ha ajudat a destacar en el mapa aquesta regió de la Costa Catalana. Ell mateix va passar molt de temps a Cadaqués, població coneguda per la inspiració que ha despertat i desperta als nombrosos artistes que al llarg de la seva vida varen decidir passar-hi un temps. I es que els seus carrers amb matisos blancs i arquitectura mediterrània no deixen indiferent a qui les recórrer. En general tots els pobles amb història del Alt Empordà, costers o d’interior, desperten un gran interès turístic i cultural.

Tanmateix, la Costa Brava es troba molt a prop del internacionalment conegut com a millor restaurant del món “El Celler de Can Roca”, i disposa de moltes més opcions, de qualitat excel·lent amb nombroses estrelles Michelin. I es que el menjar mediterrani vibra en els paladars dels turistes i residents de la zona.

A part d’aquests 4 motius, podríem mencionar-ne molts més que anirem desenvolupant en aquest bloc. Així que no et perdis el nostre pròxim article.

 

Comprar una casa a la Costa Brava i el Alt Empordà

Viñedos y bodegas en RosesPer més informació en la compra d’una casa a la Costa Brava i Alt Empordà. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Des de Sandrews & Family, immobiliària referent en la zona, estarem encantats en atendre’ls. 972.51.20.92 o info@sandrews.es. 

Totes les imatges © Sandrews & Family, S.L.

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.