Qui som
Sandrews > Qui som

SANDREWS: LA IMMOBILIÀRIA REFERENT DE L’ALT EMPORDÀ

Centrats en la compravenda

Sandrews és un equip jove i multidisciplinari de professionals que donem cobertura a qualsevol tipus de necessitat que pugui sorgir en el procés de la compravenda d’un immoble. El nostre mètode es ràpid i efectiu. Únicament ens dediquem a la compravenda d’immobles, llavors centrem tots els nostres esforços i professionalitat en una única direcció i servei.

El procés es resumeix en tres simples passes, valorem la seva propietat, realitzem l’estratègia de màrqueting adequada (reportatge fotogràfic, vídeo, publicació de la propietat en els portals estratègics) i, finalment, a nivell jurídic es realitza la operació amb total satisfacció. Acompanyen al client en tot moment, realitzem una estratègia concreta per a cada propietat, així com ens adaptem a les necessitats específiques de cada client.

La nostra filosofia empresarial es basa en la coherència, la transparència, el compromís amb el client, la honestedat i professionalitat, aspectes que confirmen la imatge d’empresa que tenim, generant sempre dinàmiques positives.

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2023 Sandrews - Tots els drets reservats.