Serveis
Sandrews > Serveis

SERVEIS

 

El equip de Sandrews està compost per dos grups, el primer fa totes les gestions de atenció, enteniment i empatització amb els clients, ajudant-los a buscar el immoble dels seus somnis, el segon complementa i facilita el treball al primer, realitzant tots els reportatges audiovisuals i multimèdia necessaris, estudis tècnics constructius i confeccionant els contractes jurídicament.

Amb aquesta estructura i després de més de 20 anys en el mercat, hem desenvolupat el nostre propi mètode integral i únic de 360° que assegura fiabilitat i màxima satisfacció per al client, el que ens determina el major nivell de Sandrews & Family en relació a altres immobiliàries.

 

Comercial

El nostre departament Comercial, degut a la seva psicologia en vendes, s'encarrega de analitzar als possibles compradors per enendré bé quines son les seves necessitats, augmentant així la eficiència de cada visita, que mai es en va. Per altre banda, els coneixements de disseny d'interiors del nostre departament, ens permet poder explicar la potència de cada immoble als possibles compradors, havent entès prèviament quines son les seves necessitats i gustos.

Comunicació

El nostre departament Multimèdia i Comunicació realitza una campanya personalitzada del immoble per a ressaltar els valors afegits de cada cas en particular. Donarà presència de la oferta de venta en els diferents portals amb els quals col·laborem: Habitaclia, Idealista, Yaencontre, Fotocasa, Tucasa, AnuncioNeon, Anuncit, Gran Manzana, Instalate, Mas Profesional, Mi Casa, Mitula, Pisos Casas, Trovit, Venta de Pisos, Wolrd Immo, Green Acres, Spain Houses, Think Spain, Di Vendo. Així com el nostre catàleg propi.

Financer

Amb el nostre departament Financer desapareix la amenaça de no produir-se la compravenda per no obtenir-se la concessió hipotecària sobre el immoble. El departament gestiona personalment amb les entitats financeres la idoneïtat de la concessió de la hipoteca, obtenint el objectiu pretès, tan per el comprador com el venedor, que es arribar a la firma de la escriptura pública notarial de compravenda.

Jurídic

El nostre departament Jurídic gestiona les necessitats jurídiques i urbanístiques de cada immoble. Aportant la tranquil·litat de que les possibles incoherències jurídiques o urbanístiques no representin mai un problema al llarg del procés de venta. Amb el important estalvi econòmic i de temps que puguin representar.

Notarial

La seguretat de un contracte. Sota aquest lema, el nostre departament Notarial se encarrega de gestionar la documentació necessària per poder realitzar la firma de la compravenda notarialment. Aportant un plus de tranquil·litat i professionalitat tan al venedor com al comprador.

Satisfer els teus anhels

Finalment, compleix els teus desitjos i obre la porta dels teus somnis.

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.