001.0958
Sandrews > 001.0958
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 695.000 €
439 m2
950 m2
6 hab.
4 banys
COLERA


Descripció

Excel•lent propietat ubicada a la població de Colera, molt a prop de les millors platges de la Costa Brava, i de tots els serveis que ens ofereix aquesta agradable població.
Es tracta d'una casa la qual està dividida en la casa principal i dos apartaments independents. Amb una construcció de 439 m2, situada en una parcel•la de 951 m2.

Consta la casa principal de distribuïdor, espectacular gran saló menjador, amb cuina oberta de disseny, i amb sortida al jardí, un dormitori suite amb bany amb dutxa i amb vestidor, un dormitori doble, un bany amb dutxa, dos lavabos, un traster, i un garatge.
En planta primera, consta de 2 apartaments independents, completament equipats. El primer apartament disposa de 90 m2, amb saló menjador, cuina oberta, dos dormitoris dobles, un bany, i terrassa.
El segon apartament disposa de 75 m2, amb saló menjador amb llar de foc, cuina oberta, dos dormitoris dobles, un bany, i terrassa .
Disposen d'aire condicionat, calefacció elèctrica, fusteria alumini doble vidre, pou propi.
La propietat es ven totalment moblada i equipada. Té un agradable jardí amb una piscina de 20 m x 8 m.


6 Habitacions
Superfície construïda 439 m2
4 Banys
Superfície terreny 950 m2
Moblat
Calefacció
Parking
Traster
Terrassa
Piscina
Suite
Aire condicionat

Anuncis similars

IMPRESSIONANT CASA A PRIMERA LÍNEA DE MAR (COSTA BRAVA)
2.650.000 €
COLERA

Impressionant propietat situada en una de les zones més exclusives de la Costa Brava, amb impactant terreny des del qual s'obren unes magnífiques vistes al mar mediterrani. L'immoble disposa d'una...

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.