001.1186
Sandrews > 001.1186
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.115.000 €
552 m2
268400 m2
5 hab.
4 banys
DARNIUS


Descripció

Excel·lent masia totalment rehabilitada envoltada de natura ubicada a la zona de Darnius. Disposa de 552 m2 construïts amb una parcel·la de 26,84 ha.

La casa disposa de diversos accessos, el seu accés principal és accessible a través d´un bonic pont de pedra on entrem al rebedor ubicat a la planta superior de la propietat. Un cop dins trobem el rebedor ens porta a un gran saló amb grans finestrals que integren l´estada amb el paisatge natural que l´envolta, així com accés a la terrassa solàrium, un menjador, una estada polivalent, així com una cuina totalment equipada, una zona de rebost i un bany de cortesia.

Baixant les escales accedim a la zona de nit on un distribuïdor dóna accés a dues grans habitacions suite amb vestidor i bany amb banyera, dues habitacions dobles amb armaris de paret, un bany amb dutxa i un vestidor independent. Totes les habitacions tenen un accés directe al jardí.

Finalment, a la darrera planta hi trobem un gran garatge, diferents sales polivalents d'emmagatzematge, així com la sala de màquines.

La masia és totalment autònoma, disposa de pou, plaques solars, un cremador de llenya per a la calefacció de terra radiant amb separació per plantes i aire condicionat. Està preparada per albergar una piscina a la zona enjardinada.
A més, disposa d'un espai per instal·lar-hi un ascensor que comunica totes les plantes. La propietat disposa de possibilitat d'ampliació.

L'entorn fa que aquesta masia sigui molt especial i amb moltes possibilitats, ja sigui per a aquells amants de la natura, com per fer qualsevol tipus de negoci relacionat amb el turisme rural o derivats que requereixin un entorn com el que es presenta.

5 Habitacions
Superfície construïda 552 m2
4 Banys
Superfície terreny 268400 m2
Calefacció
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Suite
Aire condicionat

Anuncis similars

GRAN PROPIETAT
2.360.000 €
DARNIUS

Venda de la nua propietat amb usdefruit. Gran finca de 516.405 m2 amb diferents edificacions a la mateixa. La Masia principal (1.000 m2 construïts) data de l'any 1725 i ha estat completament reconstr...

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.