001.1164
Sandrews > 001.1164
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 380.000 €
364 m2
100 m2
6 hab.
2 banys
FIGUERES


Descripció

Casa unifamiliar ubicada al centre de Figueres, en un carrer tranquil i envoltat de tots els serveis i encant d´aquesta ciutat. La propietat disposa de 364,82 m2 construïts distribuïts en tres plantes.

La planta baixa, de 145,62 m2, consta de tres estances polivalents, una amb grans finestrals a peu de carrer. Ideal per a petit local. Una altra amb accés de garatge i finalment una zona de magatzem. En aquesta planta és on disposem de tota la instal·lació a Gasoil per a la calefacció.

Accedint al primer pis, hi trobem un ampli rebedor, un saló menjador, cuina amb espai per a taula i rebost amb xemeneia, un bany amb plat de dutxa, una habitació doble i una habitació individual. Accés a terrassa amb cambra per a rentadora.

La planta segona disposa dun distribuïdor, 4 habitacions dobles, algunes amb armaris encastats i una amb vestidor. A més un bany complet amb banyera.

La casa disposa d'aire condicionat, calefacció de gasoil i finestres de doble vidre amb fusteria d'alumini. Terres de parquet i gres.

6 Habitacions
Superfície construïda 364 m2
2 Banys
Superfície terreny 100 m2
Calefacció
Parking
Traster
Terrassa
Aire condicionat

Anuncis similars

CASA PROPERA A PARC BOSC
200.000 €
FIGUERES

Casa ubicada a prop del Parc Bosc, molt ben comunicada, propera al centre de Figueres i de tots els serveis. La propietat consta de 176 m2 construïts distribuïts en planta baixa i primer pis. S'em...

CASA TOTALMENT RENOVADA
390.000 €
FIGUERES

Aquesta casa ubicada al Far d'Emporda, dins de l'Alt Emporda, està sent totalment renovada. El poble del Far d'Emporda es troba a la província de Girona a 5 minuts de la localitat de Figueres. Es d...

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.