001.1185
Sandrews > 001.1185
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 690.000 €
793 m2
520 m2
10 hab.
5 banys
VILAFANT


Descripció

Gran casa ubicada a Vilafant, es troba en perfecte estat, la propietat té un total de 793 m2 a una parcel·la de 520 m2. Moltes possibilitats.

Accedint a la casa disposem d´un agradable distribuïdor, un saló-menjador amb cuina d´estiu i un bany de cortesia, una sortida a terrassa, zona enjardinada i piscina. En aquesta mateixa planta també disposem de laccés al garatge de 132 m2 amb diferents sales demmagatzematge i maquinària.

Al primer pis hi trobem un conjunt de sales polivalents, en total disposa de 5 grans espais i un bany complet amb dutxa. Aquesta planta té 231 m2 construïts en total i té moltes possibilitats.

A la segona planta hi ha un pis independent. Acollidor rebedor, saló-menjador amb sortida a agradable terrassa solàrium. Cuina totalment equipada i zona de menjador. Un safareig amb rebost independent. Una gran habitació suite amb vestidor i bany complet amb dutxa. Dues habitacions dobles amb armaris de paret, una habitació individual i 2 banys complets, un amb dutxa i un altre amb banyera. Aquesta planta consta de 205 m2 construïts.

Finalment, a la planta altell hi trobem una segona terrassa solàrium, una gran sala polivalent i una zona d'emmagatzematge. Aquesta planta disposa de 101 m2 construïts.

A la part davantera de la propietat, amb molta privadesa, és on trobem la piscina, una agradable zona enjardinada i un porxo.

La casa compta amb uns acabats de gran qualitat, així com tots els extres que n'asseguren el confort. Disposa d´ascensor, domòtica, aire condicionat i sistema de calefacció mitjançant geotèrmia. Terres de parquet i fusteria dalumini amb doble vidre.

10 Habitacions
Superfície construïda 793 m2
5 Banys
Superfície terreny 520 m2
Calefacció
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Ascensor
Suite
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.