001.1139
Sandrews > 001.1139
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.200.000 €
327 m2
605 m2
6 hab.
4 banys
PORT DE LA SELVA (EL)


Descripció

Propietat amb molt d'encant situada a El Port de la Selva, en una urbanització molt tranquil·la i ben comunicada. Situada a segona línia de mar, aquesta casa es troba a escassos minuts de la platja i amb increïbles vistes al Mar.

Té un total de 327 m2 construïts en una parcel·la de 605 m2. Entrant disposem d'un ampli rebedor, un gran saló menjador amb llar de foc, amb accés directe a terrassa i jardí, cuina independent totalment equipada. A la mateixa planta disposem de 4 habitacions dobles, una de les quals és suite, i 2 banys complets. La casa disposa de diferents armaris encastats, tant a les habitacions com passadissos.

Amb accés independent a la planta inferior, disposem d'un apartament habilitat per accedir-hi amb cadira de rodes. Aquest apartament està format per un saló menjador amb cuina oberta totalment equipada, un bany complet i 2 habitacions dobles.

La casa consta de dos garatges independents, un d'ells està preparat per poder estacionar una embarcació i és on trobem la maquinària de la piscina, l'altre, té espai suficient per aparcar de 4 a 6 vehicles (en funció de la mida), un bany complet, diverses zones d'emmagatzematge i un espai de bugaderia.

A l'exterior, disposa de diverses zones enjardinades amb gespa artificial, zona de barbacoa, piscina amb dutxa i dues agradables terrasses, totes elles amb increïbles vistes a la Costa Brava. A més, tenim a la nostra disposició dos accessos diferents per a vehicles motoritzats.

Pel que fa a acabats i prestacions, aquesta propietat té aire condicionat centralitzat, calefacció de gasoil i finestres de doble vidre amb acabats de PVC.

Del Port de la Selva és una de les poblacions més emblemàtiques de l'Alt Empordà, compta amb tots els serveis, molt bona comunicació, una llarga llista d'activitats a realitzar i un entorn natural apassionant, tant de platja com de muntanya.

6 Habitacions
Superfície construïda 327 m2
4 Banys
Superfície terreny 605 m2
Calefacció
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Piscina
Suite
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.