001.1140
Sandrews > 001.1140
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 220.000 €
179 m2
90 m2
3 hab.
2 banys
VILAJUIGA


Descripció

Habitatge de protecció oficial. La casa se situa al centre de la població. Disposa de 179 m2 construïts a una parcel·la de 90 m2. Es distribueix en tres plantes.

A la planta baixa disposem d´un ampli garatge, amb espai per a 3 o 4 vehicles fàcilment. Gran rebedor amb armaris de paret i un bany complet amb plat de dutxa.

Al primer pis hi trobem un ampli saló menjador amb accés a balcó, cuina independent totalment equipada amb espai per una petita taula. Dues habitacions dobles amb armaris encastats i una individual (actualment és usada com a vestidor). En aquesta planta hi ha un bany complet amb banyera.

Finalment a la segona planta s'hi ubica una zona de bugaderia i l'accés a l'àmplia terrassa amb vistes panoràmiques a l'Albera.

La propietat està molt ben cuidada. Recentment pintada i amb acabats de qualitat. Disposa daire condicionat i la preinstal·lació amb radiadors de calefacció. L´entorn és tranquil i està molt ben comunicada. Vilajuïga disposa de tots els serveis, a pocs minuts de Figueres i Roses (Costa Brava).

3 Habitacions
Superfície construïda 179 m2
2 Banys
Superfície terreny 90 m2
Parking
Traster
Vistes
Terrassa
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.