001.1144
Sandrews > 001.1144
Pregunta'ns!
He llegit i accepto la Política de privacitat
Preu: 1.950.000 €
760 m2
484 m2
4 hab.
5 banys
FIGUERES


Descripció

Casa de grans dimensions amb excel·lents qualitats al centre de Figueres. Aquesta propietat disposa de totes les característiques que fan que viure-hi sigui molt confortable. Consta de 760 m2 construïts en una parcel·la enjardinada de 484 m2.

A la planta baixa trobem un ampli rebedor amb una escala de cargol amb parets de fusta. Accés a piscina interior climatitzada amb sortida a jardí, un bany complet amb espai per a sauna, dos garatges independents amb espai per a 6 vehicles.

Pujant a la primera planta trobem un ampli saló menjador amb xemeneia i grans finestrals amb accés a terrassa, cuina-menjador independent totalment equipada amb xemeneia i un lavabo de cortesia.

Al segon pis disposem d'un gran distribuïdor que dóna accés a tres grans habitacions dobles, dues d’elles suite amb vestidor, i un bany complet independent.

A la planta àtic hi ha una gran sala polivalent amb xemeneia i gran quantitat de finestrals, ideal per a celebracions, despatx, sala de jocs… O directament ser un pis complet independent.

Finalment, la planta soterrani compta amb sala de màquines i traster.

Envoltant la propietat tenim una gran terrassa amb un gran tendal plegable automàtic que la cobreix sencera, ideal per a festes i celebracions, així com una zona enjardinada amb reg automàtic. El disseny del jardí ofereix privadesa.

La casa està construïda amb materials d'alt valor i disposa de grans qualitats. Ascensor mecànic a totes les plantes, calefacció a gas ciutat i aire condicionat amb bomba de calor, tot independent a cada pis. Finestres de doble vidre de teka, persianes elèctriques, fil musical i terra de marbre.

4 Habitacions
Superfície construïda 760 m2
5 Banys
Superfície terreny 484 m2
Calefacció
Parking
Traster
Terrassa
Piscina
Ascensor
Suite
Aire condicionat

Vols estar informat sobre les nostres novetats?

APIS HOMOLOGADOS DE:


© Copyright 2024 Sandrews - Tots els drets reservats.